Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: OO9290-7131

Oakley Jawbreaker Solbriller Sort

kr 2240
Vi har utvidet det øvre synsfeltet for å optimalisere det for sykling, og straks vi la til Switchloc...

Farge

Oakley Jawbreaker Solbriller Sort
Oakley Jawbreaker Prizm Rosa
 Oakley Jawbreaker Prizm Sort/Hvit
Oakley Jawbreaker Prism Road Hvit
 Oakley Jawbreaker Solbriller
Klikk & hent

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Vi har utvidet det øvre synsfeltet for å optimalisere det for sykling, og straks vi la til Switchlock™-teknologi for enklere utskifting av brilleglass samt brillestenger som kan justeres i tre ulike lengder slik at de kan brukes under hjelm, ble Jawbreaker™ det ultimate sportsdesignet.
Rask og sikker utskifting av brilleglass med Switchlock™-teknologi for utskiftbare brilleglass. Lett O Matter™-innfatningsmateriale med ellipseformede metalldetaljer. Unobtainium®-øresokker og -neseputer for økt komfort og ytelse. Oakleys høytytende beskyttelsesteknologi for brilleglass, med HDO®. Tilgjengelig med Prizm™-brilleglass som gir bedre farger, kontrast og detaljer for en optimalisert opplevelse. Kan leveres med Polarized- og Iridium®-brilleglass. Kan brukes med brilleglass med styrke. Beskyttende Soft Vault medfølger. Lysgjennomslipp: 11 %. Lysforhold: Sterkt lys. Kontrast: Økt. Standard brilleglassfarge: Grå.

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Les mer