Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: OO9290-5531

Oakley Jawbreaker Prizm Rosa

kr 2170
Oakley Jawbreaker Prizm Rosa er den ultimate sportsbrillen designet for å imøtekomme kravene til top...

Farge

Oakley Jawbreaker Prizm Rosa
 Oakley Jawbreaker Prizm Sort/Hvit
Oakley Jawbreaker Prism Road Hvit
 Oakley Jawbreaker Solbriller
Oakley Jawbreaker Solbriller Sort
Klikk & hent

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Oakley Jawbreaker Prizm Rosa er den ultimate sportsbrillen designet for å imøtekomme kravene til toppidrettsutøveren. Prizm-teknologien i linsene filtrerer lyset så det tilpasser seg ulike aktiviteter og omgivelser.
Prizm glassene slipper flere farger igjennom uten å slippe inn mer lys slik at man får skarpere kontraster og og klar sikt. Mer detaljert bilde av omgivelsene. Switchlock teknologien lar deg enkelt bytte glass på brillene på kort tid for at du skal kunne tilpasse deg ulike omgivelser. Selve rammen har en god passform med three-point-fit, som gjør at brillene kun sitter på nesen og sidene av hodet, slik at man eliminerer trykkpunkter slik klassiske briller har. Rå passform og beskyttelse. God ventilasjon for komfort og redusert dugg på linsene. Justerbare ørestem. Prizm linse. Innfatning: Plast. 100% UVA-, UVB- og UVC-beskyttelse. Unobtainium® for god og sikker passform. Innfatning: Plast. Rask og sikker utskifting av brilleglass med Switchlock™-teknologi for utskiftbare brilleglass.

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Les mer