Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: DX6821-825

Nike Swoosh Medium-Support Sports-BH Oransje

kr 549
De innsydde innleggene i denne Swoosh-BH-en holder seg på plass, slik at du kan gi alt uten å bekymr...

Farge

Nike Swoosh Medium-Support Sports-BH Oransje
Nike Swoosh Medium-Support Sports-BH Rosa
Nike Swoosh Medium-Support Sports-BH Blå
Nike Swoosh Medium-Support Sports-BH Grønn
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
De innsydde innleggene i denne Swoosh-BH-en holder seg på plass, slik at du kan gi alt uten å bekymre deg for at de flytter på seg eller bretter seg. Middels støtte er perfekt for treningsøkter og dans og gir deg en tettsittende passform som holder alt på plass. I tillegg gjenoppretter det svettetransporterende, tilpasningsdyktige materialet formen, slik at du kan holde deg komfortabel gjennom hele treningsøkten.
Når du gir alt, sitter BH-ens lette, tilpasningsdyktige materiale som støpt for suveren komfort og støtte. Når det er på tide å hvile, gjenoppretter den fasongen raskt og gir en tettsittende følelse og diskré forming. Superelastiske fibre gjør det enkelt å ta den av og på, slik at du slipper å streve med å komme deg ut av BH-en. Nike Dri-FIT-teknologi leder svette bort fra huden, slik at den fordamper raskere og du holder deg tørr og komfortabel. Den er kombinert med nettingfôr for å holde deg avkjølt. Swoosh-sports-BH-en har lenge vært en følgesvenn på trening og ellers, men ikke alle har de samme behovene. Leter du etter minimal tildekking med lett støtte? Swoosh-modellen med lett støtte er BH-en for deg. Og hvis du ønsker mer tildekking og flere justeringsmuligheter, er Swoosh-modellen med mye støtte valget for deg. Hoveddel: 72 % polyester / 28 % spandex. Netting: 81 % polyester / 19 % spandex. Fôr bak: 72 % polyester / 28 % spandex. Materiale på baksiden av innlegget: 100 % polyester. Innlegg: 100 % polyuretan.

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.