Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: FN3226-010

Nike Dri-Fit One High Rise Tights Dame Sort

kr 629
Uansett treningsøkt vil Nike One Leggings være det du liker best enten du trener eller løper ærender...
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Uansett treningsøkt vil Nike One Leggings være det du liker best enten du trener eller løper ærender. Disse myke leggingsene er laget med svettetransporterende teknologi og minst 50 % resirkulerte polyesterfibre, og holder deg tørr. I tillegg, med ikke-gjennomsiktig stoff, kan du trygt sette deg på huk. Midjebåndet sitter under navlen og har 2 skjulte lommer for små nødvendigheter. Det er til og med en lomme på baksiden som er stor nok for telefonen din, slik at du er klar for alt.
Elastisk stoff med Dri-FIT-teknologi flytter svette fra huden din for raskere fordampning for å hjelpe deg å holde deg kjølig og tørr. Sømløse sider og en konturformet V-formet linning gir en jevn silhuett. Designet inkluderer 2 skjulte lommer i midjebåndet for å holde deg klar for det du skal takle på en dag. Lommen på baksiden er stor nok til å holde en telefon. Tett passform for en kroppsnær følelse. Full lengde. 78-79% polyester/21-22% spandex.

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.