Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: BA5955-010

Nike Brasilia L Treningsbag Sort

kr 400
Nike Brasilia duffelbag holder alt du trenger for en flott treningsøkt. Et separat rom i bunnen hold...
Klikk & hent

Valgt alternativ ikke på lager

Levering på 1–3 dager.
Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Helthjem-levering.
Nike Brasilia duffelbag holder alt du trenger for en flott treningsøkt. Et separat rom i bunnen holder skoene eller de skitne klærne atskilt, og den slitesterke designet består av en belagt bunn som står imot vann for å holde utstyret ditt tørt.
60 Liter. Nike Brasilia duffelbag holder alt du trenger for en flott treningsøkt. Et separat rom i bunnen holder skoene eller de skitne klærne atskilt, og den slitesterke designet består av en belagt bunn som står imot vann for å holde utstyret ditt tørt. Stort hovedrom med glidelås for trygg oppbevaring. Rommet på siden med glidelås kan oppbevare skoene dine eller separere de våte og tørre klærne dine. Innvendige og utvendige lommer med glidelås holder deg organisert. Bunnen med belegg gjør den vannavstøtende og slitesterk. Håndtak på toppen Avtagbar polstret skulderstropp 100 % polyester Kun flekkfjerning

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Les mer