Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: MLERAGG A2
-36 %

New Balance Lerato Joggesko Herre Grå

kr 1800
kr 2800
New Balance Lerato Joggesko gir demping og støtte som trengs for å hjelpe deg med å komme deg langt....
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

Valgt alternativ ikke på lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Personaliserte produkter kan ikke byttes eller returneres.
New Balance Lerato Joggesko gir demping og støtte som trengs for å hjelpe deg med å komme deg langt. Disse innovative løpeskoene til menn er designet for å gjøre trening morsommere, med FuelCell-skum og en karbonfiberplate for å gi en responsiv tur med premium rebound som hjelper deg å skyve enda lenger. Et TPU-hælklips gir stabilitet mens den moderne utseende i mesh gir disse løpere stil som er like imponerende som ytelsen din.
8 mm dråpe; på grunn av avvik opprettet under utviklings- og produksjonsprosessene, er alle referanser til 8 mm fall omtrent. Justerbar knipling for en tilpasset passform. Karbonfiberplate for lettere tå av. FuelCell skum gir en fremdrivende følelse som hjelper deg med å kjøre deg fremover. Moderne øvre design for ekstra stil. Syntetisk og mesh øvre for pusteevne og behagelig passform og følelse. TPU hælklips for støtte og stabilitet.

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Les mer