Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: MRCXBK3 F2

New Balance FuelCell SuperComp Trainer v2 Joggesko Herre Sort/Grønn

kr 2600
New Balance FuelCell SuperComp Trainer v2 bringer ytelsen til energireturteknologi fra løpsdagen til...
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

Valgt alternativ ikke på lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Personaliserte produkter kan ikke byttes eller returneres.
New Balance FuelCell SuperComp Trainer v2 bringer ytelsen til energireturteknologi fra løpsdagen til en treningssko for de lengre øktene. I denne utførelsen av ny Energy Arc-teknologi, rommer en mellomsåle i stablet høyde en buet karbonfiberplate, klemt mellom to lag FuelCell-demping, og etterlater en hul kanal gjennom midten av skoen. Platen blir flatet inn i tomrommet med hvert fotstøt, og returnerer energi når den omformes, og skaper en følelse av fremdrift med høy tilbakeslag. FuelCell SuperComp Trainer v2 er designet for å se, føles og prestere bedre.
Funksjoner Energy Arc: Energy Arc parer sportsspesifikk karbonfiberplategeometri med strategiske mellomsålehull, designet for å øke lagret energi for å levere en høyere mengde total energi returnert. FuelCell-skum gir en fremdriftsfølelse som hjelper deg å drive fremover. Pustende, flat strikket overdel med låst passform. 'N' logodesign. Drop: 6 mm. Vekt: 282 gram.

Relaterte produkter

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.