Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: MFCXLK2 D1

New Balance Fuel Cell Rebel V2 Joggesko Herre Sort

kr 1600
FuelCell Rebel v2 er klar for både treningsløp og intense treningsøkter. Denne responsive løpeskoen ...
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Personaliserte produkter kan ikke byttes eller returneres.
FuelCell Rebel v2 er klar for både treningsløp og intense treningsøkter. Denne responsive løpeskoen har vårt FuelCell-ytelsesskum med høyest stegretur på markedet, og bidrar til å gi eksplosiv energi tilbake i hvert trinn. Den dekonstruerte hæltelleren gir ekstra støtte og det støpte krageskummet gir en utrolig låsing. Konstruert mesh i overdelen er pustende for ekstra komfort.
FuelCell-skum gir en fremdriftsfølelse som hjelper deg med å drive fremover. Syntetisk/nettingskonstruksjon. Dekonstruert hælteller gir støtte uten ekstra vekt. Støpt krageskum hjelper til med å låse foten. Lissesnøring sikrer en god passform. NDurance gummi yttersåle-teknologi gir overlegen holdbarhet i områder med mye slitasje for å hjelpe med å få mer ut av skoene. Dropp: 6 mm. Vekt: 204 gram.

Relaterte produkter

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.