Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: 010-02810-10

Garmin Forerunner 265 WiFi GPS Pulsklokke Sort

kr 6199
Planlegg en løpsstrategi med pulsklokken som gir deg daglige foreslåtte treningsøkter som tilpasser ...
Klikk & hent

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Planlegg en løpsstrategi med pulsklokken som gir deg daglige foreslåtte treningsøkter som tilpasser seg i henhold til resultater, restitusjon, løpet du løper, og løypen. Få mest mulig ut av løpeturen med håndleddbasert løpswatt og multibånds-GPS. Hvis du ønsker å trene litt alternativt, kan du velge blant mer enn 30 aktivitetsprofiler, inkludert triatlon, sykling, svømming med mer. Få et mer komplett bilde av helsen din, og ikke bare et glimt, på Forerunner® 265 med en batterilevetid på opptil 13 dager i smartklokkemodus.
Klar AMOLED-berøringsskjerm med tradisjonelle knappekontroller og et lett design på 46 mm. Opptil 13 dagers batterilevetid i smartklokkemodus og opptil 20 timer i GPS-modus. Når du våkner, får du en morgenrapport med oversikt over søvn, restitusjon og treningsutsikter samt pulsvariasjonsstatus, treningsevne og værmeldinger (de presenterte dataene er ment å være et nært estimat av sporede målinger). Planlegg en løpsstrategi med daglig foreslåtte treningsøkter basert på løpet og løypen du oppgir i Garmin Connect™-appen, og se deretter løpswidgeten på klokken. De daglig foreslåtte treningsøktene tilpasser seg etter hver løpetur i henhold til resultater og restitusjon. Poengsummen for treningsevne er basert på søvnkvalitet, restitusjon, treningsbelastning og pulsvariasjonsstatus for å fastslå om du er klar til å gi alt og få mest mulig ut av treningen (de presenterte dataene er ment å være et nært estimat av sporede målinger). Få tilgang til mer enn 30 innebygde aktivitetsprofiler som løping, triatlon, sykling, svømming i åpent vann med mer. Få informasjon om den generelle innsatsen din med treningsstatus og indikatorer som pulsvariasjonsstatus og nylig treningshistorikk og -resultater – samt. informasjon om du trener produktivt, på toppnivå eller anstrengt (de presenterte dataene er ment å være et nært estimat av sporede målinger). Multibånds-GNSS med SatIQ™-teknologi sikrer god posisjonsnøyaktighet i utfordrende omgivelser, samtidig som den optimaliserer enhetens batterilevetid. Ikke gå glipp av anrop eller tekstmeldinger fra en parkoblet Android™- eller Apple®-smarttelefon med smartvarsler. Legg igjen kontanter og kort hjemme. Betal for kjøp når du er på farten med den kontaktløse betalingsløsningen Garmin Pay™ (i et støttet land med et støttet betalingsnettverk). Last ned sanger på klokken, inkludert spillelister fra Spotify, Amazon Music eller Deezer (krever kanskje abonnement), og bruk trådløse hodetelefoner for å lytte til dem uten telefon. Se helse- og treningsinformasjonen din, kom i kontakt med og konkurrer med venner, bli med på utfordringer for å vinne merker og mye annet i den kostnadsfrie, abonnementsfrie Garmin Connect™-appen. USB-C-ladekabel/datakabel følger med i esken.

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.