Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: 4011

Fuel of Norway Energibar Salt Karamell

kr 40
Fuel of Norway lanserer endelig sin første energi og restitusjonsbar. Når vi skulle lansere et nytt ...

Farge

Fuel of Norway Energibar Salt Karamell
Fuel of Norway Energigel blåbær 55g
Fuel of Norway Racebar Peanøtt og Jordbær 40g
Fuel of Norway Energigel Frukt 55g
Klikk & hent

Valgt alternativ ikke på lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Fuel of Norway lanserer endelig sin første energi og restitusjonsbar. Når vi skulle lansere et nytt produktsegment var vi avhengig av god dokumentasjon og langvarig testing for å optimalisere innhold og smak.
EnergiBar er en perfekt følgesvenn på treningen, lange konkurranser, fjellturer og som restitusjon. Dessverre så er det slik at altfor mange restitusjonsbarer har for stort fokus på proteiner og for lite på karbohydrater som bygger opp kroppen. Når det gjelder restitusjon så er karbohydrat det viktigste først. Vi satt derfor sammen en bar som inneholder rikelig med karbohydrat, nok proteiner, deilig havre, salt karamell og alt dette dekket med smakfull mørk sjokolade. Vi mener i allefall at denne baren er perfekt både med tanke på innhold og smak. Brukes under trening, turer, lengre økter eller etter aktivitet. Inneholder karbohydrater og proteiner som er gunstig for restitusjon. Proteiner bidrar til å opprettholde muskelmasse.

Relaterte produkter

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.