Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: GO 293 210 B-421A
-37 %

Devold Running Merino 130 Kortermet Trøye Herre Grønn/Blå

kr 500
kr 799
Devold® Running er de ultimate treningsplaggene uansett intensitet. De er hurtigtørkende, superlette...
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Devold® Running er de ultimate treningsplaggene uansett intensitet. De er hurtigtørkende, superlette og pustende produkter laget av merinoull i kombinasjon med TENCEL™. TENCEL™ føles avkjølende på kroppen og både absorberer og transporterer raskt bort fuktighet. Materialet er også slitesterkt, lett og elastisk. Med fukttransporterende egenskaper og strategisk plasserte meshpaneler gir plaggene optimal komfort og gode pusteegenskaper fra start til slutt. Ergonomisk design og sømmer plassert med minimal friksjon gir svært høy bevegelsesfrihet og komfort. Med en myk overflate og ulls naturlige egenskaper for å hindre lukt, er dette det perfekte valget for både aktive idrettsutøvere og hverdagstrenere.
Strategisk plasserte meshpaneler. Sømmer plassert med minimal friksjon. Reflekterende detaljer. Optimal fukttransport. Naturlig luktbestandig. 69% wool (Merino) / 29% Tencel® / 2% Polyamide.

Relaterte produkter

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.