Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: 1916229FFK

Craft Fredrikstad FK Fotballdrakt Match Eliteserien 2024 Borte

kr 1099
Craft Fredrikstad FK Bortedrakt Match for 2024-sesongen. Identisk matchdrakt som Fredrikstad-spiller...

Produktet sendes fra vår butikk i Fredrikstad.

Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Personaliserte produkter kan ikke byttes eller returneres.
Craft Fredrikstad FK Bortedrakt Match for 2024-sesongen. Identisk matchdrakt som Fredrikstad-spillerne benytter i kamper.
Fredrikstad FK sin nye bortedrakt i spillerversjon for 2024-sesongen. Identisk matchdrakt som Fredrikstad-spillerne benytter i kamper. Drakten blir levert i en flott eske med Fredrikstad FK-logo i front. En sølvstjerne over klubbemblemet markerer FFKs 11 cupmesterskap i Norge. ‘EN FOR ALLE, ALLE FOR EN’ fra supportersangen ‘For Fredrikstad’ står skrevet bak i nakken. Lett og komfortabel med et hurtigtørkende materiale. Trykket klubb-emblem på venstre side av bryst. Trykket Craft-logo på høyre side av bryst. Sublimerte sponsorlogoer. Craft-patch nede til høyre. Normal passform. Laget av: 100% resirkulert polyester.

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.