Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: 110379-035 B3
-33 %

Brooks Caldera 6 Joggesko Herre Sort/Gul

kr 1200
kr 1800
Brooks Caldera 6 er en maksimalist for løping i terrenget. Med den tykke mellomsålen og det myke res...

Farge

Brooks Caldera 6 Joggesko Herre Sort/Gul
Brooks Caldera 6 Joggesko Herre Brun/Rød
Brooks Caldera 6 Joggesko Herre Blå/Hvit
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

Valgt alternativ ikke på lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Personaliserte produkter kan ikke byttes eller returneres.
Brooks Caldera 6 er en maksimalist for løping i terrenget. Med den tykke mellomsålen og det myke responsive mellomsåleskummet er dette et godt alternativ for de lange løpeturene der du ønsker mye komfort i variert terreng.
Brooks Caldera 6 er laget for lange løpeturer i terrenget og passer best på kombinasjon av plane stier og grusveier. Den tåler også lange strekk med asfalt. Den voluminøse mellomsålen sammen med DNA LoftV3 skum gir en optimal kombinasjon av støtdemping og respons. Mellomsålen er dratt opp på sidene for å gi en stødig plattform. Yttersålen har 5 mm knotter og gir godt grep på både vått underlag og myk skogbunn. Overdelen har et integrert støttebånd for enda stødigere passform. Overdelen tørker raskt, er slitesterk og med tåbeskytter. Samt ekstra fester for gamasje. Dropp: 6 mm.

Relaterte produkter

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.