Favoritter

Laster inn favoritter

Group 7.11Created using Figma
Varekode: 2012C228-001

Asics Ventilate Actibreeze Kortermet Trøye Dame Sort

kr 600
Asics Ventilate Actibreeze Kortermet Trøye med ACTIBREEZE™-teknologi som er en avansert pusteteknolo...
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Levering på 1–3 dager.
Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Helthjem-levering.
Asics Ventilate Actibreeze Kortermet Trøye med ACTIBREEZE™-teknologi som er en avansert pusteteknologi utviklet for å hjelpe løpere å holde seg kjølige og komfortabel under varmere forhold. Denne toppens strategiske kroppskarterte stoff gir avansert ventilasjon i viktige varmesoner. Lett og hurtigtørkende, den er også laget med store splitter på sidene som er funksjonelle for å forbedre luftstrømmen og øke bevegelsesfriheten.
ACTIBREEZE™-teknologi for å holde deg kjølig og komfortabel under økt. Avansert pusteevne. Lett og hurtigtørkende. Store splitter i siden øker bevegelsesfriheten. Flate sømmer bidrar til å redusere gnagsår. Refleksdetaljer forbedrer synligheten i dårlige lysforhold. Minst 50 % av hovedmaterialet til dette plagget er laget av resirkulerte materialer

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Les mer