Favoritter

Laster inn favoritter

Group 7.11Created using Figma
Varekode: 2011C368-003

Asics Lite-Show Løpebukse Herre Sort

kr 750
Asics Lite-Show Løpebukse er designet for å hjelpe deg å føle deg tryggere når du løper i mørket. De...
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Levering på 1–3 dager.
Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Helthjem-levering.
Asics Lite-Show Løpebukse er designet for å hjelpe deg å føle deg tryggere når du løper i mørket. De er utformet med reflekterende detaljer for å forbedre synligheten din under dårlige lysforhold. Det avanserte vevde stoffet foran er både regn- og vindbestandig for å holde deg tørr under ulike løpeøkter. Ryggen er laget med en myk stretchstrikk som gir bevegelsesfrihet og gjør det lettere å ta av og på. Til slutt har buksene en telefonlomme for bekvemmelighet når du løper.
Vann- og vindavstøtende. Lett. Forbedret bevegelsesfrihet. Sprettbegrensende og svettebestandig telefonlomme. Sidelommer for tilbehør. Elegant linning. Justerbar snøring i midjen. Refleksdetaljer forbedrer synligheten i dårlige lysforhold. Minst 50 % av hovedmaterialet til dette plagget er laget av resirkulerte materialer.

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Les mer