Favoritter

Laster inn favoritter

Group 7.11Created using Figma
Varekode: 2011B898-006

Asics Fujitrail Løpeshorts Herre Sort

kr 800
FUJITRAIL Løpeshorts fra Asics er designet for å hjelpe løpere å holde seg komfortable under terreng...

Farge

Asics Fujitrail Løpeshorts Herre Sort
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Levering på 1–3 dager.
Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Helthjem-levering.
FUJITRAIL Løpeshorts fra Asics er designet for å hjelpe løpere å holde seg komfortable under terrengutflukter. Disse shortsene er laget med ASICS elite trail idrettsutøvere, og er bygget med et svetteavvisende stoff som holder dem tørre og lette under og etter løpeturen. Den indre sprinteren og linningmaterialet er laget av et mykt og pustende stoff med luktkontrollteknologi for å holde deg frisk i lengre varighet.
Den ergonomiske designen er basert på 3D-bevegelsesanalyse som hjelper løpere å bevege seg fritt når de løper oppoverbakke, nedoverbakke eller på flatt terreng. Utstyrt med et nytt strammesystem for midjen som gjør det lettere å justere når du er på farten, gir denne shortsen også mange lagringsløsninger, inkludert fire lommer med hurtig tilgang, som er funksjonelle for oppbevaring av geler, hansker og mindre tilbehør. Til slutt lar den svettebestandige lommen på midten bak deg enkelt oppbevare telefonen og tastene, mens de reflekterende elementene foran og bak forbedrer synligheten under dårlige lysforhold. Hurtigtørkende og svetteavvisende stoff. Innersprinter kort og linning har en myk og pustende mesh. Luktkontrollteknologi. Ergonomisk design for bevegelsesfrihet. Fremre spalter foran på sidene fremmer bedre bevegelse med høy kne. Justerbar snøre i livet. Baklomme med glidelås gir svettebestandig oppbevaring. Fire hurtiglommer for oppbevaring av geler og tilbehør. Reflekterende detaljer forbedrer synligheten under dårlige lysforhold. Designet av ASICS Institute of Sport Science I Japan.

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Les mer