Favoritter

Laster inn favoritter

  • Gratis frakt på bestillinger over kr 1 300
  • Rask og enkel retur innen 30 dager
Varekode: L41031600-242 D4

Salomon S/Lab Cross Joggesko Unisex Sort

kr 1 900
Høyt presterende terrengløpesko med optimalt grep og presis passform. Terrengløpeskoen S/LAB CROSS e...
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Levering på 1–3 dager.
Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Helthjem-levering.
Personaliserte produkter kan ikke byttes eller returneres.
Høyt presterende terrengløpesko med optimalt grep og presis passform. Terrengløpeskoen S/LAB CROSS er inspirert og testet av profesjonelle toppløpere, og er klar for å overvinne alle stier, uansett hvor tekniske de er. Terrengløpeskoen kommer med innovativ knaste-geometri for maksimalt grep på gjørme underlag, våte steiner og teknisk terreng. Den integrerte, høye ankelgamasjen hindrer småsteiner og rusk fra å trenge inn i skoen. Den pustende Matryx®overdelen sørger for en presis passform som holder foten holder seg stabilt på plass i skoen. Kommer med Quicklace™ snøresystem som hindrer at lissene hektes fast i greiner og busker på stien. Denne lette, høyt presterende terrengløpeskoen gjør deg klar for det mest krevende, tekniske terrenget.
-Vekt: 240 g. -Dropp: 4 mm. -Overdel: Matryx®, Anti-debris Mesh. -Innersåle: EVA -Yttersåle: Contagrip®TA -Snøring: Quicklace™

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

Powered by Jetshop

Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Les mer