Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: DJ5395-100 D5

Nike React Infinity Run Flyknit 2 Joggesko Herre Hvit Rawdacious Pack

kr 1800
Nike React Infinity Run Flyknit 2 er en ny mengdetreningssko som er designet for å redusere skader m...
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Levering på 1–3 dager.
Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Helthjem-levering.
Personaliserte produkter kan ikke byttes eller returneres.
Nike React Infinity Run Flyknit 2 er en ny mengdetreningssko som er designet for å redusere skader med mer skum. En oppdatert Flyknit-overdel med Flywire formes rundt foten din med et minimalt design som støtter godt. Slitesterk Nike React-teknologi under foten trosser naturen ved å både være myk og responsiv, for å gi varig komfort under hele løpeturen.
  • Det ble gjennomført en studie på løpeskader hvor 226 menn og kvinner deltok på et 12-ukers løpetreningsprogram, og resultatet ble at løpere med React fikk 52% færre skader. Og dette er en av Nikes mest testede sko.
  • Den avanserte Flyknit-overdelen gir pusteevne der du trenger det mest. Den er sterk og slitesterk, og holder foten på plass for hver kilometer. Flywire-teknologien gir ekstra støtte og stabilitet gjennom mellomfoten.
  • Høyere skumdeler gir en mykere følelse. En bredere fasong gir mer stabilitet og bidrar til å frigi energi for hvert steg.
  • Nike React-teknologi skaper et ekstremt behagelig steg. Den bidrar til å skape fleksibilitet i tågrepet, behagelig bevegelse i mellomstillingen og demping ved landingen.
  • Mer gummi på yttersålen gir bedre grep og slitestyrke.
  • Polstret krage gir deg en komfortabel passform.
  • Den brede fasongen gir mer stabilitet.
  • Vekt: ca. 302 gram (størrese 44)
  • Drop: 9 mm

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Les mer