Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: CU4123-001 G4/5

Nike ZoomX Vaporfly Next% 2 Joggesko Dame Sort

kr 2800
ZoomX Vaporfly Next% 2 Joggesko til damer fra Nike er den raskeste maratonskoen som er blitt utvikle...

NB! Rabattkoder kan ikke benyttes på dette produktet.

Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Levering på 1–3 dager.
Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Helthjem-levering.
Personaliserte produkter kan ikke byttes eller returneres.
ZoomX Vaporfly Next% 2 Joggesko til damer fra Nike er den raskeste maratonskoen som er blitt utviklet. Nike ZoomX-materiale i mellomsålen. Konkurranseskoen fortsetter jakten på å knuse nye mål og rekorder. Redesignet overdel som gir deg bedre komfort og pusteevne.
Innvendig dynamisk stropp integrert med lissene sørger for at foten sitter som støpt i skoen. Innvendig hælkappe gir støtte og komfort. Superlett Nike ZoomX mellomsåle gir skoen fantastisk respons mot underlaget. Nike ZoomX-mellomsålen kan gi opp til 85% energi-retur. Karbonplate fra hæl til tå er integrert i mellomsålen og øker fremdriften. Lett, slitesterk gummi i yttersålen gir utmerket grep i frasparket. Ny overdel som har nettingmateriale i områder hvor du trenger pusteevne. Dette gir deg en mykere og mer avkjølende sko som former seg etter foten. Et bredere tåparti gir en mer romslig passform. Fleksible riller på sålen gir godt grep på flere typer underlag i en rekke værforhold. Dropp hæl-til-tå: 8mm.

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Les mer