Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: 2012B929-400

Asics Fujitrail Løpeskjørt Dame Lilla

kr 800
FUJITRAIL™ SKORT er designet for å hjelpe løpere med å holde seg komfortable under terrengutflukter....
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
FUJITRAIL™ SKORT er designet for å hjelpe løpere med å holde seg komfortable under terrengutflukter. Denne skjørtet er bygget med et svetteavvisende stoff som holder deg tørr og lett under og etter løpeturen. Det indre sprinter- og linningsmaterialet er laget av et mykt og pustende stoff, med luktkontrollteknologi for å holde seg frisk i lengre varighet. Den ergonomiske designen er basert på 3D-bevegelsesanalyse som hjelper løpere å bevege seg fritt når de løper i oppoverbakke, nedoverbakke eller i flatt terreng.
Hurtigtørkende og svetteavvisende stoff. Indre løpeshorts og midjebånd har et mykt og pustende mesh. Luktkontrollteknologi. Ergonomisk design for bevegelsesfrihet. Fremre spalter på sidene fremmer bedre bevegelse av høye knær. Justerbar snøring i midjen. Baklomme med glidelås gir svettebestandig oppbevaring. Fire hurtigtilgangslommer for oppbevaring av geler og tilbehør. Refleksdetaljer forbedrer synligheten i dårlige lysforhold.

Relaterte produkter

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.