Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: L47523100

Salomon Thundercross Joggesko Herre Brun/Grønn

kr 1600
Salomon Thundercross er en dynamisk terrengløpesko med optimal demping, grep og passform. Yttersålen...

Farge

Salomon Thundercross Joggesko Herre Brun/Grønn
Salomon Thundercross Joggesko Herre Grå/Rosa
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Personaliserte produkter kan ikke byttes eller returneres.
Salomon Thundercross er en dynamisk terrengløpesko med optimal demping, grep og passform. Yttersålen med aggressive 5 mm dype Chevron-knaster takler alle slags terreng, uansett hvor tøffe, tekniske eller vanskelige de er. Skoen er utviklet i de franske Alpene og testet på alt fra rullende terreng til steinete stier og gjørme.
Thundercross er en maksimalt dempet terrengløpesko med optimalt grep og passform. Den komfortable mellomsålen med Energy Foam gir maksimal demping og et flytende steg. Yttersålen med aggressive, 5 mm dype knaster gir utmerket grep og trekkraft på all slags teknisk terreng og underlag. Terrengløpeskoen kommer med Sensifit™ konstruksjon for en presis, optimal passform. Vekt: 316 gram. Dropp: 4 mm.

Relaterte produkter

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.