Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: L47480100

Salomon S/Lab Ultra Joggesko Blå/Grønn

kr 2900
Salomon S/LAB ULTRA er frukten av et unikt samarbeid mellom den verdenskjente ultraløperen François ...
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Personaliserte produkter kan ikke byttes eller returneres.
Salomon S/LAB ULTRA er frukten av et unikt samarbeid mellom den verdenskjente ultraløperen François d’Haene og Salomon. Skoen har flyttet grensene for ytelser i toppklassen, og er den første som fortsetter å yte etter 10 til 15 timers konkurranseløp. Kombinasjonen av skum og plate lager et nytt felt for ultraløping med hittil uutforskede følelser.
En unik konfigurasjon av ultra myk Energy Foam i et dobbelt lag i mellomsålen gir optimal og stabil demping på ultraløp, der terrenget ofte er fullt av feller. Profeel Plate i mellomsålen fungerer som et effektivt filter mellom foten og bakken som beskytter på lange distanser i utfordrende fjellterreng. Den komfortable, pustende overdelen er laget av solid, Kevlar-optimalisert Matryx-fibre som er lette, hurtigtørkende og motstår slitasje. Ultra myk demping for jevn støtte på lange distanser og i skiftende terreng. Quicklace. Vekt: 280 gram Dropp: 8 mm.

Relaterte produkter

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.