Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: LC2187000

Salomon Sense Aero Langermet Trøye Herre Sort

kr 850
Når du gir alt, er hver del av utstyret viktig. Det er derfor vår langermede SENSE AERO t-skjorte fo...
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Når du gir alt, er hver del av utstyret viktig. Det er derfor vår langermede SENSE AERO t-skjorte for menn kombinerer dynamiske linjer, ultralett stoff og forbedret pusteevne. 37.5® Technology og Ionic+® botanisk stoff holder kroppstemperaturen i sjakk og gjør at du føler deg sval.
Knit_Flow™: Salomons tekniske stoff er laget av: Ionic + Botanical®: Naturlig selvrensede antimikrobielt stoff. 37.5®: Avansert teknologi for kontroll av varmeregulering og fuktighet. Sømmer som er limt og ikke sydd sammen for å skape en flatere, mykere søm. Reflekterende logotype: Dette plagget er blitt utformet med reflekterende innlegg. Plagget er tett på kroppen, noe som gir stor bevegelsesfrihet under aktivitetene. Fordeler: Anti-lukt, pustende, lett i vekt, hurtigtørkende. 100% Polyester.

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.