Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: OO9401-0137

Oakley Flight Jacket Prizm Road Solbriller Sort

kr 2290
Oakley Flight Jacket Prizm Road er en lekker sportsbrille med sin aerodynamisk teknologi som gjør de...
Klikk & hent

Valgt alternativ ikke på lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Oakley Flight Jacket Prizm Road er en lekker sportsbrille med sin aerodynamisk teknologi som gjør denne fartsspesialisten til det ultimate brilleglasset for sykling, løping og andre fartsfylte aktiviteter. Oakley Flight Jacket har stor linse, som gir optimal sikt til alle kanter.
Uten overramme maksimeres det øvre synsfeltet, og den nye Advancer-nesebroen åpner luftstrømmen for å bekjempe dugg og overoppheting. To lengder av utskiftbare brillestenger følger med som gjør Flight Jacket kompatibel med hjelmer. Flight Jacket har Unobtainium® gummi på både stengene og neseputen. Unobtainium er materialet som for mange år siden gjorde Oakley kjent. Dette materialet sørger for at brillene sitter godt selv om du svetter. Faktisk sitter de enda bedre på svett enn på tørr hud. Oakley Prizm er en revolusjon innen glassoptikk, basert på tiår med fargeforskning. Prizm gir enestående kontroll på lysgjennomstrømningen, og dette gjør at farger blir justert for maksimal kontrast og forbedret sikt. Lysgjennomslipp: 20%.

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.