Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: AT3098-010

Nike One Luxe Tights Dame Sort

kr 880
Nike One Luxe-leggings er vår mest allsidige leggings og er laget av silkemykt materiale som ikke er...

Farge

Nike One Luxe Tights Dame Sort
Nike One Luxe Tights Lilla
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Nike One Luxe-leggings er vår mest allsidige leggings og er laget av silkemykt materiale som ikke er gjennomsiktig. Den dekker godt, slik at du kan føle deg selvsikker på enhver treningsøkt – og resten av dagen. Denne superkomfortable, lette leggingsen er en del av Nike Luxe-serien og sitter som støpt, slik at du aldri vil ta den av deg. Dette produktet er laget av minst 50 % resirkulert polyester.
Nike One Luxe er vår mest allsidige leggings – tatt til et helt nytt nivå – med mykt og glatt materiale som sitter som støpt. Dri-FIT-teknologien leder svette bort fra huden for raskere fordamping – slik at du holder deg tørr og komfortabel. Det ugjennomsiktige materialet består knebøytesten for å holde deg tildekket og komfortabel. Sidene er sømløse, og linningen er formet med en V-form bak for å gi deg en jevn silhuett. Tightsen har tre skjulte lommer i den mellomhøye linningen, slik at du er klar for å takle alt i hverdagen. Lommen bak har plass til en telefon. Tettsittende passform for en kroppsnær følelse. Full lengde. Melert: 78 % polyester / 22 % spandex. Stoff: 76 % polyester / 24 % spandex. Tåler maskinvask.

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Les mer