Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: 010-02120-10
-31 %

Garmin Forerunner 245 Pulsklokke

kr 2500
kr 3599
Du løper - Forerunner 245 tenker. Denne GPS-løpeklokken forteller deg ikke bare hvor du har løpt. De...
Klikk & hent

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Du løper - Forerunner 245 tenker. Denne GPS-løpeklokken forteller deg ikke bare hvor du har løpt. Den registrerer statistikk, analyserer tall og vet alt om resultatene dine, løpeformen din, treningshistorikken din og til og med målene dine. Det eneste du trenger å tenke på, er å sette én fot foran den andre.
Evaluerer treningsstatusen din for å angi om du vil ha nytte av enda en økt denne uken eller om du har trent for mye og trenger en hviledag. Har flere funksjoner for overvåking av ytelse Få adaptive treningsprogram (gratis) fra Garmin Coach, eller opprett egendefinerte treningsøkter på Garmin Connect™ Se avansert løpedynamikk1, inkludert gjennomsnittlig tid med bakkekontakt, steglengde, vertikalt forholdstall med mer Sikkerhets- og sporingsfunksjoner2, for eksempel innebygd hendelsesregistrering, gjør det enkelt å dele posisjonen din Tilpass klokken med gratis urskiver, apper og mer fra Connect IQ™ Batterilevetid: opptil 7 dager i smartklokkemodus og opptil 24 timer i GPS-modus

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Les mer