Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: 333850-53750
-33 %

Dæhlie Jacket Run 2.0 Herre Grønn

kr 800
kr 1199
Dæhlie Jacket Run 2.0 fra Dæhlie er en oppdatert versjon av den perfekte løpejakken. Jakken består a...

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Dæhlie Jacket Run 2.0 fra Dæhlie er en oppdatert versjon av den perfekte løpejakken. Jakken består av et teknisk mikrofibermateriale som skal gi lett beskyttelse i kjøligere vær. Den har fått en forbedret passform og sidesplitt nede slik at jakken følger bevegelsene og gir optimal begelsesfrihet. Jakken har YKK-glidelåser, lomme med glidelås på brystet og elastiske mansjetter. Hetten er fast og gir ekstra beskyttelse mot ruskete vær, mens reflekterende detaljer sørger for økt synlighet. Dette er det perfekte valget for den trenger en lett beskyttelse på kjølige treningsdager.
Sidesplitt. YKK-glidelåser. Lomme med glidelås på brystet. Elastiske mansjetter. Fast hette. Reflekterende detaljer. Materiale: 92% polyester, 8% elastan.

Relaterte produkter

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.