Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: 1103911D-079

Brooks Adrenaline GTS 23 Joggesko Herre Sort/Volt

kr 1800
Brooks Adrenaline GTS 23 er nyoppdatert med lettere demping, og tilbyr en perfekt balanse mellom stø...

Farge

Brooks Adrenaline GTS 23 Joggesko Herre Sort/Volt
Brooks Adrenaline GTS 23 Joggesko Herre Sort/Grønn/Blå
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Personaliserte produkter kan ikke byttes eller returneres.
Brooks Adrenaline GTS 23 er nyoppdatert med lettere demping, og tilbyr en perfekt balanse mellom støtte og mykhet som resulterer i en jevn, myk tur klar for alle milene dine. Det er lett å se hvorfor disse løpeskoene har vunnet hengivenheten til tusenvis av løpere gjennom årene.
Alle løpeskoene våre prioriterer komfort, men vår GuideRails®-teknologi gir støtte ved å holde overflødig bevegelse i sjakk. Så du holder deg i ditt naturlige skritt selv når du blir sliten. Visste du at støtte ikke bare betyr demping? Det handler ikke bare om buestøtte heller. GuideRails®-støtte hjelper føttene, knærne og hoftene. Ny mellomsåle har myk og lettere DNA LOFT v2-demping. Våre dempingsteknologier starter alle med DNA fordi de reagerer på ditt unike skritt. Konstruert luftnettoverdel gir komfort og pusteevne med 3D Fit Print for ekstra struktur. Vekt: 286 gram. Dropp: 12 mm.

Relaterte produkter

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.