Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: H58588

Adidas Own The Run Skallbukse Herre Sort

kr 850
Denne adidas-løpebuksen holder deg komfortabel fra oppvarming til hviletiden etter løpeturen, og hve...
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Denne adidas-løpebuksen holder deg komfortabel fra oppvarming til hviletiden etter løpeturen, og hvert steg imellom. Den er varm nok til å takle kilometer i kulda, og pustende nok til at du ikke blir fuktig når du er i gang. Vindkast og lett regn er ingen hindring, takket være det vannavstøtende belegget.
Normal, mellomhøy passform. Strammesnor på elastisk liv. Dobbeltvevet av 88 % resirkulert polyester, 12 % elastan. Pustende. Lommer med glidelås på sidene. Slitesterk og vannavstøtende (DWR) overflate. Reflekslogo. Lages med en serie resirkulerte materialer og minst 60 % resirkulert innhold, og representerer bare én av løsningene Adidas har på veien for å gjøre slutt på plastavfall.

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Les mer