Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: HB9162
-40 %

Adidas Own The Run Singlet Herre Hvit/Multicolor

kr 240
kr 400
Den lages av fjærlett, mykt materiale som nesten ikke er der, og lar deg fokusere på løpeturen uten...
Størrelsesguide

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Den lages av fjærlett, mykt materiale som nesten ikke er der, og lar deg fokusere på løpeturen uten distraksjoner. Det vannabsorberende stoffet hjelper til med å holde på den tørre og komfortable følelsen på treningssenteret. Singleten har iøyenfallende fargekombinasjoner og velkjent Badge of Sport-logo, og designes for å gi energi til løperutinen din, uansett om du trener til et halvmaraton eller til 10 km.
Normal passform. Rund hals. Bakside: Mesh av 100 % resirkulert polyester. Fuktkontrollerende AEROREADY. Det iøyenfallende, fargeblokkende trykket gir en morsom stil. Den lages med 100 % resirkulerte materialer, og representerer bare én av løsningene til Adidas på veien for å gjøre slutt på plastavfall.

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

VÅRE BUTIKKER OG ÅPNINGSTIDER

Oslo+
Norge+
22 09 20 20Vårt kundsenter holder åpent man-fre 11-16

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Les mer