Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: HN0806

Adidas Own The Run Astro Knit Løpebukse Herre Sort

kr 749
"Runner's high" føles enda bedre i adidas Own The Run Astro Knit løpebukse. Avsmalnede ben blir klas...
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
"Runner's high" føles enda bedre i adidas Own The Run Astro Knit løpebukse. Avsmalnede ben blir klassisk stil, og glidelåser på anklene gjør det enkelt å ta den på og av før og etter det store arrangementet. Denne holder deg komfortabel og sikker, med strammesnoren i livet. Fukttransporterende AEROREADY-teknologi holder deg tørr og kjølig gjennom hele distansen. Side- og indre myntlommer gir deg masse plass til det viktigste, og refleksdetaljene sørger for at du skiller deg ut i mørket.
Normal passform. Strammesnor på elastisk liv. Interlock av 89 % resirkulert polyester, 11 % elastan. AEROREADY. Myntlomme med glidelås inne i den ene sidelommen. Glidelåser på anklene. Refleksdetaljer. Avsmalnede ben.

Relaterte produkter

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.