Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: FD5841-200 HO1-4

Nike React Pegasus Trail 4 GORE-TEX SU Joggesko Herre Brun

kr 1849
Møt din nye følgesvenn på løpeturen for dager når været snur. Et fleksibelt design med lav vekt og r...

Farge

Nike React Pegasus Trail 4 GORE-TEX SU Joggesko Herre Brun
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Personaliserte produkter kan ikke byttes eller returneres.
Møt din nye følgesvenn på løpeturen for dager når været snur. Et fleksibelt design med lav vekt og responsiv demping gjør at du kan løpe fra veien og ut på stien uten å stoppe. I tillegg bidrar et vanntett GORE-TEX-lag og ankelgamasje til å holde føttene dine tørre, slik at du kan løpe gjennom dammene i løypa.
GORE-TEX langs overdelen forhindrer at vann siver inn i skoene uten at det går på bekostning av den komfortable følelsen til Peg Trail. I tillegg hindrer oppdaterte materialer rundt ankelen rusk og vann i å komme inn i skoen. Nike React-teknologien er et lett, slitesterkt skummateriale som gir en smidig og behagelig løpetur. Designet i full lengde holder foten stabil i steinete terreng. Mindre gummi langs yttersålen gir en jevnere overgang fra veien til stien samtidig som React-mellomsålen beholdes i full lengde. Den omslutter yttersålen på forsiden av skoen for å gi ekstra slitestyrke. Et generativt friksjonsmønster kombinert med gummi i forfoten gir ekstra grep på tekniske stier samtidig som det gir en behagelig følelse på veien. Trekkflik på hæl og pløse. Skum i mellomsålen. Reflekterende detaljer.

Relaterte produkter

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.