Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: DJ7926-302

Nike React Pegasus Trail 4 Gore-Tex Joggesko Herre Grønn

kr 1849
Nike Pegasus Trail 4 GORE-TEX er løpekameraten din på dager når været slår om. Det vanntette GORE-TE...

Farge

Nike React Pegasus Trail 4 Gore-Tex Joggesko Herre Grønn
Nike React Pegasus Trail 4 GORE-TEX Joggesko Herre Sort
Nike React Pegasus Trail 4 Gore-Tex Joggesko Herre Brun
Nike React Pegasus Trail 4 GORE-TEX Joggesko Herre Beige/Blå
Nike React Pegasus Trail 4 GORE-TEX Joggesko Herre Turkis/Grønn
Nike React Pegasus Trail 4 GORE-TEX Joggesko Herre Mørk Blå/Oransje
Nike React Pegasus Trail 4 GORE-TEX Joggesko Herre Hvit/Blå/Flerfarget
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Personaliserte produkter kan ikke byttes eller returneres.
Nike Pegasus Trail 4 GORE-TEX er løpekameraten din på dager når været slår om. Det vanntette GORE-TEX-plagget holder føttene tørre, og mindre gummi i yttersålen gir en jevn overgang fra veien til terrenget uten stopp.
GORE-TEX langs overdelen bidrar til å holde føttene tørre uten å ofre den komfortable følelsen til Peg Trail. Det fleksible og lette designet bidrar til å holde regnet ute når du løper på våte veier og stier. Mindre gummi langs yttersålen gir en jevnere overgang fra veien til stien samtidig som React-mellomsålen beholdes i full lengde. Gummien omslutter yttersålen på forsiden av skoen for å gi ekstra slitestyrke. Et generativt friksjonsmønster kombinert med gummi i forfoten gir ekstra grep på tekniske stier samtidig som det gir en behagelig følelse på veien. Nike React-teknologien er et lett, slitesterkt skummateriale som gir en smidig og behagelig løpetur. Designet i full lengde holder foten stabil i steinete terreng. De oppdaterte materialene rundt ankelen gjør at rusk og vann ikke kommer inn i skoen. Det inspirerende budskapet på hælen varierer mellom «JUST DO IT» og «JUST RUN IT» avhengig av skoen. Trekkflik på hæl og pløse. Dropp: 10 mm.

Relaterte produkter

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.