Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: LC1731000
-40 %

Salomon Bonatti Cross Fz Hoodie Løpejakke Dame Lilla/Gul

kr 540
kr 900
Når vinden tar seg opp, er BONATTI CROSS WIND i sitt rette element. Pakker deg inn i et lett lag med...

Farge

Salomon Bonatti Cross Fz Hoodie Løpejakke Dame Lilla/Gul
Salomon Bonatti Cross Fz Hoodie Løpejakke Dame Hvit
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Når vinden tar seg opp, er BONATTI CROSS WIND i sitt rette element. Pakker deg inn i et lett lag med pustende beskyttelse, den er klar til å trene.
AdvancedSkin tekniske stoffer forbedrer kroppskomforten ved å holde deg tørr, varm og beskyttet når du trenger det og der du trenger det. En liten trykkknapp foran på jakken lar deg holde jakken på plass mens ventilene er åpne. Stoffet strekker seg i alle 4 retninger med støtte av elastiske garn. Hetten er festet til plagget. Minimalistisk konstruksjonshette som passer uten trekksnorer eller avtrekkere. På topper og underdeler er Active fit tettsittende og lar deg bevege deg. Ikke for stramt, ikke for løst. En lett tilgjengelig lomme med sikker glidelåslukking. Oppbevar de mindre tingene dine i denne diskrete lommen. Denne løpejakken er designet med reflekterende detaljer. Materiale utside: 100% polyester. Materiale innside: 88% polyester, 12% elastan.

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.