Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: L41602700 B4
-64 %

Salomon Pulsar Trail Joggesko Herre Hvit

kr 600
kr 1650
Få hver dag til å føles som din beste dag i løypene. PULSAR TRAIL har vår myke og fjærende Energy Su...

Farge

Salomon Pulsar Trail Joggesko Herre Hvit
Klikk & hentVelg Størrelse

Valgt alternativ ikke på lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Personaliserte produkter kan ikke byttes eller returneres.
Få hver dag til å føles som din beste dag i løypene. PULSAR TRAIL har vår myke og fjærende Energy Surge-mellomsåle for livlig respons og flytende, jevne overganger, kombinert med Energy Blade for fremdrift. En høyere stabelhøyde gir ekstra komfort under føttene.
Lett, responsivt skum laget ved å kombinere EVA og Olefin [OBC] for å levere langvarig pute og sprett energiretur. Materialer laget av resirkulerte produkter som PET-flasker eller materialavfall. Energy Blade er en lett TPU-plate innebygd i mellomsålen. Den felles innsatsen av blad, mellomsåleskum og sålegeometri aktiverer fremdrift og sikrer stabilitet på stier. Vår All Terrain Contagrip® er bygget for det bredeste utvalget av overflater. Den gir holdbarhet og selvtillit på våte, tørre, harde eller løse overflater. EndoFit™ - En intern passform designet for å klemme foten på nøyaktig de riktige stedene og gi en presis passform. Quicklace™- Minimalistisk og sterk blonde for en-trekks stramming. Lett på, lett av. Vekt: 280 gram. Drop: 6 mm.

Relaterte produkter

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.