Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: L41579000-242 B1
-35 %

Salomon Ultra Glide Deep Joggesko Herre Grønn

kr 1000
kr 1550
Når løypemålene dine tar deg langt og bredt, trenger du en sko som holder deg komfortabel hele dagen...
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Personaliserte produkter kan ikke byttes eller returneres.
Når løypemålene dine tar deg langt og bredt, trenger du en sko som holder deg komfortabel hele dagen uten å tynge deg ned. Det er derfor vi har pakket så mye grep, passform og lett komfort inn i den nye ULTRA GLIDE som mulig. Sammen vil dere være klare til å gli gjennom enhver langdistanseutfordring.
Contagrip®-yttersålen øker trekkraften, mens SensiFit™-vingene forsiktig omslutter foten mens kilometerne flyr forbi. Få den uimotståelige rullefølelsen fra vår Energy Surge-mellomsåle og nye rocker-form. Vi har valgt veldig myke, lette, myke stoffer fra den tette kragen til det pustende mesh. Vår All Terrain Contagrip® er bygget for det bredeste utvalget av overflater. Den gir holdbarhet og selvtillit på våte, tørre, harde eller løse overflater. Lett, responsivt skum laget ved å kombinere EVA og Olefin [OBC] for å levere langvarig pute og sprett energiretur. En førsteklasses løpeplattform som gir dempet komfort over lang avstand og myke overganger takket være den sammenhengende handlingen til Energy Surge-skum, Reverse Camber og høy stabelhøyde. Inspirert av Salomons skiarv, hjelper denne buede mellomsålegeometrien deg til å føle at du svever over bakken. Profeel Film hjelper til med å filtrere ut steiner og skarpe overflater, for mer komfort og stabilitet. 3D open Mesh gir maksimal pusteevne. SensiFit™ holder foten fra mellomsålen til snøresystemet, og gir en sikker, tettsittende og praktisk talt tilpasset passform rundt hele foten. Minimalistisk og sterk blonde for en-trekks stramming. Lett på, lett av. Drop: 8 mm

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.