Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: L41743600 B4

Salomon Speedcross 6 Gore-Tex Joggesko Dame Hvit/Rosa

kr 1700
Salomon SPEEDCROSS 6 GTX trenger ingen introduksjoner. Denne versjonen holder seg tro mot sine legen...

Farge

Salomon Speedcross 6 Gore-Tex Joggesko Dame Hvit/Rosa
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Personaliserte produkter kan ikke byttes eller returneres.
Salomon SPEEDCROSS 6 GTX trenger ingen introduksjoner. Denne versjonen holder seg tro mot sine legendariske røtter og stistatus, og er lettere med en enda kraftigere, gripende forbindelse til bakken og raskere evakuering av gjørme. Med en fornyet overdel som er både funksjonell og brennende, og klassisk SPEEDCROSS-komfort. Gore-Tex® membranet gir gode pusteegenskaper og vanntettheten muliggjør løping hele året. Denne skoen sitter som støpt på foten og er en favoritt blant mange utøvere.
Med en vanntett og pustende GORE-TEX-membran, ideell for våte og gjørmete forhold, en redesignet overdel og klassisk SPEEDCROSS-komfort. Mud Contagrip® - Bygget for maksimalt grep på løse, myke, robuste og ujevne overflater, bruker Mud Contagrip® dype, skarpe tagger laget av en blanding som fokuserer på grep. EnergyCell™+ er en mellomsåleblanding som gir eksepsjonell energiretur sammen med betydelig demping og holdbarhet. Resirkulert materiale - Materialer laget av resirkulerte produkter som PET-flasker eller materialavfall. Anti-rusk Mesh - Tett mesh som forhindrer at rusk blir fanget mellom foten og fotsengen. Drop: 10mm. Vekt: ca. 279 gram.

Relaterte produkter

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Les mer