Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: L41266100 B4

Salomon S/Lab Ultra 3 Joggesko

kr 1900
Populær terrengløpesko for lengre løp i terrenget. Denne skoen er laget for ultraløpere og løpere so...
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Personaliserte produkter kan ikke byttes eller returneres.
Populær terrengløpesko for lengre løp i terrenget. Denne skoen er laget for ultraløpere og løpere som trives med å tilbakelegge mange timer på stien. Vekt: 295 g. S/LAB Ultra 3 er utviklet og testet i samarbeid med ultraløpere. Skoen er designet for å gi optimal komfort over lang tid. Den lette konstruksjonen i kombinasjon med en slitesterk overdel og maksimal demping er det du trenger for å nyte mange timer ute. Contagrip®MA sålen gir meget godt grep på all slags terreng og underlag, spesielt på røff sti. S/LAB Ultra kommer med EnergyCell+ og Energy Save teknologi, som gir optimal demping over lang tid. Skoen kommer også med Profeel film som beskytter fotsålene mot skarpe steiner på stien og i terrenget.
-Vekt: 295 g. -Overdel: Syntetisk -Støtdemping: EnergyCell+ og Energy Save teknologi -Mellomsåle: EnergyCell+ og Energy Save teknologi -Innersåle: Molded EVA sockliner -Yttersåle: Contagrip®MA -Snøring: Quicklace

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Les mer