Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: L41651800 B4

Salomon S/Lab Pulsar Soft Ground Joggesko Sort/Grå

kr 1900
Salomon S/LAB Pulsar Soft Ground ble opprinnelig laget for Killian Jornets rekordbrytende løypeløp, ...
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Salomon S/LAB Pulsar Soft Ground ble opprinnelig laget for Killian Jornets rekordbrytende løypeløp, og viser frem banebrytende S/LAB-teknologi og kunnskap. En ultralett, presis og dynamisk sko som veier i underkant av 200g. Denne versjonen har et design for teknisk terreng. Med et ultra-gripende slitemønster, Matryx mesh og strategisk demping.
Bygget for maksimalt grep på løse, myke, robuste og ujevne overflater, bruker Mud Contagrip® dype, skarpe spor. Lett, responsivt skum laget ved å kombinere EVA og Olefin [OBC] for å levere langvarig pute og sprett i energiretur. Denne patenterte teknologioverdelen er innvevd med aramidfiber som gir en komfortabel og effektiv fotkartleggingsstøtte. Profeel Film hjelper til med å filtrere ut steiner og skarpe overflater, for mer komfort og stabilitet. Tett mesh som forhindrer at rusk blir fanget mellom foten og fotsengen. Stingfri øvre konstruksjon gir en jevn, hanskeaktig passform og følelse. Designet for å holde rusk unna skoene dine samt gi ekstra beskyttelse mot elementene. En enkel, men effektiv EVA sockliner som gir god demping og komfort umiddelbart. Minimalistisk og sterk snøre for en-trekks stramming. Lett på, lett av. Vekt: 199 gram. Drop: 6 mm.

Relaterte produkter

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Les mer