Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: L41673200-242 B4

Salomon S/Lab Genesis Joggesko Herre Grå

kr 2000
Salomon S/Lab Genesis er en terrengløpesko for konkurranser med svært bra grep og ekstra god beskytt...
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Salomon S/Lab Genesis er en terrengløpesko for konkurranser med svært bra grep og ekstra god beskyttelse på begge sider og for tærne. Profeel-film beskytter og sikrer optimal komfort og stabilitet. Quicklace-snøring. Vekt: 263 g. Dropp: 8 mm.
S/LAB GENESIS er en helt ny terrengløpesko fra Salomon. Denne modellen er laget for lange eventyr i fjellet og på stien. Denne modellen beksytter føttene på siden, i tåboksen og Profeel-filmen under foten sikrer stabilitet og komfort. Energy Surge sikrer komfort og demping også på lange distanser. Skoen har en ny oppdatert Mud Contagrip® yttersåle som gir deg enda bedre grep på våte underlag og sørger for at gjørme løsner hurtig fra sålen. Sensifit™konstruksjonen gir en tettsittende og komfortabel passform. Du kan enkelt og raskt justere passformen med Quicklace snøresystem. S/LAB GENESIS har integrert gamasj som hindrer småstein å trenge ned i skoen. Vekt: 263 gram. Dropp: 8 mm.

Relaterte produkter

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Les mer