Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: L41610600-242 D4
-50 %

Salomon Phantasm Joggesko Dame Lilla

kr 850
kr 1700
Salomon Phantasm er en løpesko utviklet for å drive deg fremover og begavet med Salomons mest respon...

Farge

Salomon Phantasm Joggesko Dame Lilla
Salomon Phantasm Joggesko Dame Oransje
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Personaliserte produkter kan ikke byttes eller returneres.
Salomon Phantasm er en løpesko utviklet for å drive deg fremover og begavet med Salomons mest responsive teknologier. Med Energy Blade for en rask tå-off og sterk fremdrift, kombinert med Energy Surge-skum og R.Camber for en jevn og responsiv overgang.
Lett, responsivt skum laget ved å kombinere EVA og Olefin [OBC] for å levere langvarig pute og sprett i energiretur. Inspirert av Salomons skiarv, hjelper denne buede mellomsålegeometrien deg til å føle at du svever over bakken. Energy Blade er innebygd i mellomsålen for å øke fremdriften. Den samlede innsatsen til bladet, mellomsåleskum og sålegeometri gir en rask, fremdriftsmaskin. Vår Road Contagrip® kombinerer flate, brede ører for grep på flate, harde overflater, med en blanding som balanserer holdbarhet og vedheft. Ideell for veiløping. Denne patenterte teknologioverdelen er innvevd med aramidfiber som gir en komfortabel og effektiv fotkartleggingsstøtte. Sensifit er usynlig fra utsiden og holder foten fra mellomsålen til snøresystemet, og gir en sikker, tettsittende og praktisk talt tilpasset passform rundt hele foten. En støpt sockliner som forbedrer komforten ved å etterligne fotens naturlige form. Tradisjonelt snøringssystem med maljer. Vekt: 193 gram. Dropp: 9 mm.

Relaterte produkter

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.