Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: 1104061D

Brooks Ghost Max Joggesko Herre Sort/Blå/Grønn

kr 2000
Den nye Brooks Ghost Max gir forbedret beskyttelse takket være rikelig med myk demping, stabilitet o...
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Personaliserte produkter kan ikke byttes eller returneres.
Den nye Brooks Ghost Max gir forbedret beskyttelse takket være rikelig med myk demping, stabilitet og rocker-lignende overganger som driver deg fremover. Denne nøytrale skoen er flott for å løpe eller gå, siden den hjelper til med å absorbere støt for å beskytte føttene dine.
Et jevnt og flytende løp takket være myk demping designet for å hjelpe deg med å nyte løpeturen. High-stack DNA LOFT v2-demping fungerer med GlideRoll Rocker for å redusere trykket under føttene for beskyttende komfort. GlideRoll Rocker fremmer aktivt en jevn overgang mellom hæl og tå for en uanstrengt følelse mens du beveger deg. En bred base gir iboende stabilitet for en sikker følelse som ikke forstyrrer et naturlig steg. Vekt: 283 gram. Dropp: 6 mm.

Relaterte produkter

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.