Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: 1011B357-400 C2

Asics Gel-Nimbus Lite 3 Joggesko Herre Blå

kr 1900
Asics Gel-Nimbus Lite 3 Joggesko designet for å gi utmerket demping og lav vekt samtidig som den til...

Farge

Asics Gel-Nimbus Lite 3 Joggesko Herre Blå
Asics Gel-Nimbus Lite 3 Joggesko Herre Blå
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Personaliserte produkter kan ikke byttes eller returneres.
Asics Gel-Nimbus Lite 3 Joggesko designet for å gi utmerket demping og lav vekt samtidig som den tilbyr maksimal komfort under foten for en lettere og mykere løpsopplevelse.
Fullpakket med teknologier i dempingen som bidrar til å forbedre skoens dempende egenskaper, samtidig som den skaper en lettere og mykere løpeopplevelse. FLYTEFOAM™-demping er formet med organiske materialer som forbedrer støtdemping og holder skoen lett. Mykt, behagelig og pustende overmateriale. Nesten hele overdelen av GEL-NIMBUS™ Lite 3-skoen er formet med resirkulerte materialer som hjelper føttene dine å puste bedre gjennom løpeturen. Flytefoam Propel-teknologi i mellomsålen gjør denne utgaven av Nimbus lettere og mer responsiv enn noen gang tidligere. Minst 50 % av skoens øvre polyester er laget av resirkulerte materialer. Ekstern hælkappe som sørger for at foten sitter som støpt i skoen. Vekt: 259 gram. Drop: 11 mm.

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Les mer