Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: GX6719 HO2
-40 %

Adidas Solarglide 5 Joggesko Dame Lys Blå

kr 900
kr 1500
Adidas Solar Glide 5 joggesko til dame er en balansert og nøytral mengdesko for løpeentusiasten. Uan...

Farge

Adidas Solarglide 5 Joggesko Dame Lys Blå
Adidas Solarglide 5 Joggesko Dame Rosa/Hvit
Adidas Solarglide 5 Joggesko Dame Grå
Adidas Solarglide 5 Joggesko Dame Mørk Lilla
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Personaliserte produkter kan ikke byttes eller returneres.
Adidas Solar Glide 5 joggesko til dame er en balansert og nøytral mengdesko for løpeentusiasten. Uansett hvordan du får opp kilometertallet ditt, sørger disse adidas-skoene for komforten du trenger til å gjennomføre økten. Den fleksible yttersålen kombinert med responsiv Boost-såle tilfører energi i hvert steg.
Ny konstruksjon av den doble 'Boost'-puten leverer økt retur av energi, i tillegg til forbedret løpekomfort som varer lengre. Den bakre 'crash'-puten tillater en myk landing og en smooth overgang I løpssteget. Ny 'Primeblue'-overdel i mesh gir skoen høy pusteevne i forfoten, men lukker opp i hælen for å gi ytterligere låsning og støtte. Litt smalere hæl sammenlignet med tidligere modeller for forbedret hællåsing/økt støtte kombinert med x-hatch-tekstil for å forbedre pusteevnen. Continental yttersåle nøyaktig designet for å gi maksimalt grep der det er nødvendig under overgang. Boost-mellomsåle. Normal passform. Lukking med lisser. Vekt: 335 g. Dropp: 10 mm. (Hæl: 36 mm / Forfot: 26 mm).

Relaterte produkter

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.