Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: GV7074 F1

Adidas Adizero Prime X Joggesko Herre Grå/Grønn

kr 2950
Adidas adizero Prime X joggesko lages som en grensesprengende, konseptuell løpesko for lange distans...

NB! Rabattkoder kan ikke benyttes på dette produktet.

Farge

Adidas Adizero Prime X Joggesko Herre Grå/Grønn
Størrelsesguide

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Personaliserte produkter kan ikke byttes eller returneres.
Adidas adizero Prime X joggesko lages som en grensesprengende, konseptuell løpesko for lange distanser. Skoene designes uten begrensninger, en nyskapende blanding av teknologi, innovasjon og innsikt fra atleter. Tre lag med responsiv Lightstrike Pro-demping, ENERGYRODS og Energyblades kommer sammen med en ultralett mesh-overdel som sender deg fremover for å nå målene dine.
Normal passform. Lukking med lisser. Karbonplate i hælen. Energistaver i sålen. Lett yttersåle av gummi. 3 lag av Lightstrike Pro gir maks komfort og demping. Overdel i Celermesh 2.0 sørger for en overdel som er fleksibel og puster. På bakgrunn av Aramis-studier gir overdelen også ekstra støtte i områder av overdelen hvor trykket blir størst. Vekt: 251 gram. Drop: 8,5 mm (Hæl: 50 mm / Forfot 41,5 mm)

Relaterte produkter

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Les mer