Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: GY8411 G2

Adidas Adizero Adios Pro 3 Joggesko Lilla

kr 2700
ADIZERO ADIOS PRO 3 er den ultimate langdistanseløpsskoen, for raske løpere som vil ta ytelsen til n...

Farge

Adidas Adizero Adios Pro 3 Joggesko Lilla
Adidas Adizero Adios Pro 3 Joggesko Sort/Grønn
Adidas Adizero Adios Pro 3 Joggesko Grå
Adidas Adizero Adios Pro 3 Joggesko Turkis
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Personaliserte produkter kan ikke byttes eller returneres.
ADIZERO ADIOS PRO 3 er den ultimate langdistanseløpsskoen, for raske løpere som vil ta ytelsen til neste nivå og sette kursen mot nye rekorder. Mellomsålen består av to lag med slitesterkt Lightstrike Pro-skum med demping. ADIZERO ADIOS PRO 3 er designet med optimalisert ENERGYRODS 2.0 integrert i mellomsålen, for å gi løpere den optimale graden av stivhet og energiretur. Den nye, lette overdelen gir spesifikk støtte der du trenger det mest, og lages med yttersåle av Continental™-gummi med grep som tar tak i høyt tempo.
60 % av 2021 World Major Marathon seire er utført av atleter som bruker Adizero Adios Pro 2. Lukking med lisser. Overdel av tekstil. Lightstrike Pro-demping. ENERGYRODS hindrer energitap. Vekt: 230 gram. Dropp: 6,5 mm (hæl: 39,5 mm / forfot: 33 mm). Yttersåle av Continental™-gummi. Overdelen har minimum 50 % resirkulert materiale.

Relaterte produkter

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Les mer