Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: IF6597

Adidas Terrex Agravic Speed Ultra Joggesko Dame Oransje/Hvit

kr 2599
Løp inn i villmarken med selvtillit i Terrex Agravic Speed Ultra Trail. Smidd av en kombinasjon av t...
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

Valgt alternativ ikke på lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Personaliserte produkter kan ikke byttes eller returneres.
Løp inn i villmarken med selvtillit i Terrex Agravic Speed Ultra Trail. Smidd av en kombinasjon av tekstil og syntetiske materialer, tilbyr de slitestyrke og komfort, mens deres Lightstrikepro-teknologi sikrer rask smidighet. Skoen har en Continental™ gummi yttersåle for eksepsjonelt grep, en kile for å holde rusk ute, reflekterende elementer for økt sikkerhet, og sømløse overlegg for en forbedret passform.
Lightstrike Pro mellomsåle. Energy Rods. Sømløse overlegg: gir slitestyrke og beskyttelse. Tunge med kile: gir tettsittende passform og støtte mellom foten. Reflekterende elementer: for økt synlighet og sikkerhet utendørs. Continental™ gummi yttersåle: Ekstraordinær trekkraft under våte og tørre forhold. Vekt: 228 gram. Dropp: 8 mm.

Relaterte produkter

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.