Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: L47276600-242 C1

Salomon S/Lab Phantasm 2 Joggesko Herre Hvit/Rød

kr 2800
Salomon S/LAB PHANTASM 2 er en svært lett og rask asfaltløpesko, utviklet for å bryte løpsrekorder. ...
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Personaliserte produkter kan ikke byttes eller returneres.
Salomon S/LAB PHANTASM 2 er en svært lett og rask asfaltløpesko, utviklet for å bryte løpsrekorder. Denne modellen er lettere, mer responsiv og fullt utstyrt for fart. Kombinasjonen av Salomons nye superlette mellomsåle og karbonplate i full lengde driver deg fremover. Skoen kommer med en tettsittende passform, utviklet for konkurranser.
Superlett, maksimalt dempet asfaltløpesko med optimal respons. Denne skoen er utviklet for å sette nye, personlige rekorder. Mellomsålen med Energy Foam+ og karbonfiberplaten gir optimal respons og et effektivt steg som driver deg fremover. Overdelen med Single layer mesh er optimalisert for å holde pusteegenskapen høy og vekten lav. Yttersåle: Road Contagrip. Flate lisser. Vekt: 225 gram. Dropp: 9 mm.

Relaterte produkter

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.