Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: 309828-03 E4

Puma FAST-R Nitro Elite 2 Joggesko Herre Volt

kr 2900
FAST-R NITRO ELITE 2 er PUMAs nyeste racingsko, designet for maksimal ytelse. Den har oppgraderte NI...

NB! Kun ett par pr. kunde. (Vi kanseller ordre hvis samme person kjøper flere enn ett par). NB! Rabattkoder kan ikke benyttes på dette produktet.

Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Personaliserte produkter kan ikke byttes eller returneres.
FAST-R NITRO ELITE 2 er PUMAs nyeste racingsko, designet for maksimal ytelse. Den har oppgraderte NITRO ELITE- og PWRPLATE-teknologier, som gir mer demping og en fremdriftsfølelse. Den polstrede hælen stabiliserer foten din, mens den responsive forfoten driver deg fremover. Skoen har en god passform med lett ULTRAWEAVE-materiale og PWRTAPE-støtte, noe som gjør den perfekt for ethvert løp. Enten du er på vei til en kort sprint eller et maraton, har disse skoene deg dekket.
NITRO™ ELITE: Mellomsåleteknologi som gir topp respons i en ekstremt lett pakke. PUMAGRIP: Lett gummi yttersåle gir grep for din kraftigste tå-off. PWRPLATE: Løpeplate designet for å gi støtte og kraft for løpeeffektivitet. Ultravev overdel: overdel i ett stykke med karbonfibertråder. PWRTAPE: Målrettet forsterkning for øvre holdbarhet, strategisk plassert i områder med høyt trykk. Hælstøtte i yttersåle. Knyting med lisser. Dropp: 8 mm. Vekt: 240 gram.

Relaterte produkter

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.