Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: 376855-19 A4

Puma Deviate Nitro 2 Joggesko Dame Hvit/Rosa

kr 2000
Puma Deviate NITRO 2 – akkurat som v1, bare forbedret. Det er den maksimale puten og løpeskoen med m...

Farge

Puma Deviate Nitro 2 Joggesko Dame Hvit/Rosa
Puma Deviate Nitro 2 Joggesko Dame Sort/Hvit
Puma Deviate Nitro 2 Joggesko Dame Hvit/Sort
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Personaliserte produkter kan ikke byttes eller returneres.
Puma Deviate NITRO 2 – akkurat som v1, bare forbedret. Det er den maksimale puten og løpeskoen med maksimal ytelse som gjør det enda enklere å løpe raskere. Oppdateringen inkluderer NITRO Elite-skum for forbedret respons, en omarbeidet krage for å redusere hælglidning, og en lettere, asymmetrisk base som fungerer bedre med kroppen din på alle distanser – det være seg korte løpeturer, maraton og til og med ultras.
NITRO Elite: Premium ytelse skumteknologi som gir topp respons i en ekstremt lett pakke. PWRPLATE: Innovativ karbonkomposittplate designet for maksimal energioverføring og optimalisert kjøreeffektivitet. PWRTAPE: Målrettet øvre forsterkning for støtte og holdbarhet. PUMAGRIP: Slitesterk gummiblanding designet for grep på hele overflaten. Pustbar mesh-overdel. Reflekterende designelementer. TPU hælspoiler. Dropp: 8 mm. Vekt: 214 gram.

Relaterte produkter

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.